Erşat Salihi’den, Eşref Kerküklü’ye tam destek


Irak Türkmen Cephesi Genel Başkanı ve Kerkük Mlletvekili Erşat Salihi, gazeteci Eşref Kerküklü’ye sahip çıktı. Müfterileri sert bir dille eleştirdi.
Geçtiğimiz haftalarda, gazetemizin köşe yazarı Eşref Kerküklü‘ye karşı amansız ve süresiz süren iftira, kin ve nefret söylemleri nedeni ile Türkmen Lider Salihi, Kerküklü’ye sahip çıktı. Kerküklü’ye karşı düşük seviyeli bir site kurarak ve kurdukları site üzerinden acımasızca saldırmalarına Türkmen Lider sessiz kalmadı. Salihi, yaptığı açıklamada, Türkmen milleti için mücadele veren insanlara yapılan nefret ve ucuz siteler üzerinden yapılan eleştirileri kınadı. Erşat Salihi yaptığı açıklamanın devamında şu ifadelere yer verdi, “Bazı web sitelerinde veya Sosyal medya paylaşım sitelerinde,ITC çalışanlarına ve Türkmen davası yolunda mücedele eden kişilere yönelik, düşük düşünceli ve seviyeli bazı web sitesi sahiplerin kiralık kalemleri ile yapıtıkları saldırıları, küçük düşürme iddiaları gerçekçi olmadığını toprağımıza ve kimliğimize yapılan saldırılar karşısında birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekirken,bu tür konular Türkmenleri ve Türkmen kurumlarını halkın beklentilerinden uzak düşürür düşüncesindeyiz,” açıklamalarına yer verdi.

‘Gök girsin kızıl çıksın, kızgın kımız tepemizden aşağı dökülsün’

Kerküklü’den yanıt gecikmedi. Gazetemizin köşe yazarı Eşref Kerküklü, Türkmen Lider Salihi’nin bu olumlu ve motive edici açıklaması karşısında,”değerli liderim bu açıklamalar bugünlerde en fazla ihtiyaç duyduğumuz açıklamalardır. Bize vermiş olduğunuz moral fazlası ile ihtiyaç vardı. Önce Allah’a sonra Şehitlerimize and olsun düşman hiç bir platforumda bizi yenemiyecektir. Düşman hangi KAHPE planlar içinde olursa olsun mutlaka kayip edecektir. Gök girsin kızıl çıksın, kızgın kımız tepemizden aşağı dökülsün, düşman geri adım atıncaya, yazdıklarını kaldırıncaya ve bir daha yazmayacağına söz verinceye kadar, idealist gençlik hiç bir şekilde durmayacaktır. Düşmanın attığı adımlar karşısında, stratejik teknikler uyguluyarak Allah’ın izni ile yaptıklarına pişman olacaklar,” açıklamalarında bulunarak, Türkmen Lidere söz verdi.
Geçtiğimiz haftalarda, Gazetemizin köşe yazarı Kerküklü’ye ve aile mensuplarına çok çilkin saldırılar yapılmıştı ve o saldırılar hala artarak devam etmekte olduğu ifade ediliyor.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Yurtan Kervanci: Sündüs Abbas, slandered Eşref Kerküklü!

Eşref Kerküklü: Asıl Hedef MURAT GEDİK